Spuiters


Razend snel, voordelig,

hoog afwerkingsniveau...


Latex spuiten & Lak spuiten

Waarom spuitwerk?

Het latex spuiten van wanden en plafonds en lak spuiten van het houtwerk van woningen en gebouwen gaat sneller, voordelig en geeft een hoog afwerkingsniveau. Het voorwerk blijft gelijk maar de tijdwinst met spuitwerk t.o.v het rollen of met de kwast kan wel oplopen tot 50 %. Hoe groter een project hoe voordeliger het wordt. Hiervoor maken  wij o.a. gebruik van onze  airless spuitmachines. Bij het airless latex,- en lak spuiten wordt het materiaal als het ware ‘verneveld’ op uw wanden en plafonds en uw houtwerk. Dit proces zorgt voor een strak en streeploos resultaat, waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Dat wil ook zeggen dat oneffenheden in de ondergrond niet verdwijnen. Ideaal voor glad stucwerk, spachtelputz, granol en afgewerkte gipsplaten. De kwaliteit van de ondergrond bepaalt dus in grote mate het eindresultaat!

Wanneer Latex en Lak spuiten?

Latex spuiten en lak spuiten leent zich specifiek voor leegstaande woningen en gebouwen. We zetten het latex,- en lak spuiten in voor veel klanten waarbij in een korte tijd een opdracht uitgevoerd moeten worden. Of waar een hoog afwerkingsniveau is gewenst. Een ideale spoedoplossing! Maar ook de beste manier om uw nieuw glad stucwerk perfect af te werken.  Voor zowel nieuwbouw projecten, maar ook bestaande en monumentale projecten die veel bewerkelijke onderdelen bevatten zoals schitterende oude balken plafonds, ornamenten lambrisering etc.


Latex spuiten

Hoe berekenen wij het latex spuiten?

Het latex spuiten wordt berekend  met een prijs per m2. Hoe hoger het aantal te spuiten m2, hoe lager de prijs per m2. De oppervlakteberekening doen wij aan de hand van de  bouwtekening of meten wij ter plaatse met een afstandsmeter. Wij meten de bruto oppervlakte, dit wil zeggen dat wij ramen en deuren meenemen in de calculatie, dit spuiten wij weliswaar niet, maar moet wel ingepakt worden.

Voordelen van Latex spuiten

Glad resultaat met de verfspuit

Het verven van muren met een verfspuitmachine geeft het strakste,  egaal en streeploos resultaat tegenover het traditionele rollen. Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur.

Sneller als u latex laat spuiten

Latex spuiten van uw plafonds of muren gaat een stuk sneller dan bij het traditionele rollen. Binnen 1 à 2 werkdagen kunnen wij uw hele huis of pand met latex afspuiten (gem woonoppervlakte 150m2)

Goedkoper met latex spuiten

Door de tijdsbesparing is latex spuiten gemiddeld 30% goedkoper dan het gebruik van het traditionele rollen.

Bijna elke ondergrond te spuiten met latex

Zoals glad stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel, hout, beton, granol, pleisterwerk en steen.


Lak spuiten

Bestaande bouw

Deze type plafonds zijn projecten die enige tijd kosten met traditioneel schilderwerk. Met onze speciale lakspuitmachines gaat dit razend snel. Het strakke resultaat met onze spuitmachines is niet te bereiken met een kwast of roller...

 

Ook in het fijne spuitwerk met lak op het houtwerk van uw interieur, zijn wij uw vakspecialist. Het  lak spuiten gaat razend snel en u krijgt eveneens een ongeëvenaard  strak en egaal resultaat. Lak spuiten wordt tegenwoordig veel toegepast in bestaande bouw en in nieuwbouw. In plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller, wordt een speciale lakspuit machine gebruikt. Dit geeft vele voordelen t.o.v. het traditioneel schilderen van kozijnen, deuren, plinten, trappen etc.
Het schuren, plamuren en kitten is een proces dat exact hetzelfde is en blijft. Echter het verfspuiten gaat snel en efficiënt en kan wel oplopen tot 50% tijdwinst.

 

 

Nieuwbouw

Voordelen van Lakspuiten

Sneller dan het rollen of met de kwast

Hoogwaardige afwerking

Alle houtwerk coaten i.c.m. onze spuitmachines geeft een zeer mooi resultaat

Voordelig 

T.o.v. het rollen of met de kwast

Krasvast en slijtvaste verflaag

Wij spuiten met sterke PU watergedragen verfsystemen.

Niet vergelend en sneldrogende verf

Hogere laagdikte

2 lagen met een roller is gelijk aan 1 x spuiten. Wij spuiten altijd 2 lagen.

Mat, zijdeglans en hoogglans

U kiest de uitstraling

 


Het hele traject van A tot Z

Inpakken en afplakken

 

Elk project is anders en verschilt door uw wensen en de nodige voorbereidende werkzaamheden. In een goed tempo voeren wij alles netjes uit. Uiteraard plakken we  in ieder project alles af zodat met het spuitwerk elke coating aangebracht wordt op de bedoelde objecten en oppervlakten. 

Nieuw glad stucwerk?

 

Nieuw gestucte wanden en plafonds worden altijd geschuurd. Gipsresten, spaanslagen en de  laatste oneffenheden, voor zover mogelijk, worden verwijderd en gaatjes worden gevuld.

 

Kitwerk

 

Het afkitten van  wanden  plafonds en kozijnen om o.a. naden, scheuren en kieren in het stucwerk af te werken. Kitwerk is onmisbaar bij een strakke afwerking.

Bent u benieuwd wat we voor uw binnen project kunnen doen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Galjootstraat 111

9642 NP Veendam

info@devastgoedschilder.nl

Tel.nr. 06-55506291

 

 

Algemene voorwaarden