Schilders'' U behoudt met goed onderhoud ''


Buitenprojecten

Nieuwbouw

Goed van start met uw nieuwbouw woning en vastgoed ! Wanneer u de kersverse eigenaar bent van een nieuwbouw  woning  of pand dan wordt het houtwerk opgeleverd met een laag grondverf en is het klaar voor het eerste nieuwe schilderwerk. Maak een goede keuze om deze ook aansluitend uit te laten voeren.

Een grondlaag bied namelijk geen bescherming tegen de sterke weersinvloeden. Bescherm uw nieuwe bezit met goed schilderwerk.

 

Wij helpen u graag met een goede start !

Bestaande bouw

Wij lossen alle problemen op die in de loop van de tijd ontstaan aan uw houtwerk en schilderwerk. Wij brengen uw vastgoed weer terug in uitmuntende staat. Met onze ruime ervaring in het woningonderhoud en vastgoedonderhoud bent u bij ons in goede handen.  Wij voeren met zorg uw schilderproject uit. Dit wil zeggen, wij maken tijdens het uitvoeren van uw onderhoud  altijd de beste en meest duurzame keuzes ten gunste van uw bezit. Voor een goed verloop in elk project is communicatie met u als klant essentieel. Wij overleggen met u en nemen u mee in uw project. Wij maken u inzichtelijk zodat u weet wat er allemaal gebeurt.

 

Voor schilderwerk, spuitwerk, kitwerk, glasvervanging  en houtrenovatie  van uw  woning, bedrijf en ander vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres.


Binnenprojecten

 

Particuliere projecten

 

Nieuwbouw en leegstaande woningen.. ideaal voor spuitwerk

 

Bestaande woningen, opknappen of restylen..

 

Wij kunnen u daarbij helpen.

 

 

Zakelijke projecten

 

Nieuwbouw vastgoed en leegstaande panden.. ideaal voor spuitwerk. 

 

Bestaand vastgoed, nieuw leven inblazen, of een interieur update.. 


Wij kunnen u daarbij helpen.

 


Glaszetters

Uw wensen op het gebied van isolerende beglazing voeren wij vakkundig uit.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op, het verplicht u tot niets. Wij maken graag even tijd voor u voor een gratis en vrijblijvende offerte.

 

 

 

Galjootstraat 111

9642 NP Veendam

info@devastgoedschilder.nl

Tel.nr. 06-55506291

 

 

Algemene voorwaarden